3 Gratis CV templates voor starters [2020]

gratis cv template voor word

Home > 3 Gratis CV templates voor starters [2020]

Yes! Je bent eindelijk afgestudeerd en op zoek naar je eerste baan. Om je het wat makkelijker te maken heb ik (maar liefst) vijf cv templates voor je gemaakt. Download onderstaande cv templates om te zorgen dat je sneller aan die ene leuke baan komt!

1. Modern CV template

modern cv template word gratis

2. Roze CV template

3. Finance CV template

CV Template Microsoft Word Download

Basis cv template

Onze CV Template Word is helemaal geoptimaliseerd en het enige wat jij nog hoeft te doen is je gegevens erin zetten. Dit kun je doen door Microsoft Word te openen en onze CV template word erin te openen. Wij hebben er al voor gezorgd dat alle onderwerpen (Naam, gegevens, opleidingen, werkervaring, etc) in de CV Template Word staan, dus je hoeft alleen nog maar de juiste gegevens eronder te zetten en je bent klaar met je professionele CV! Je hoeft je dus niet druk te maken over welke onderwerpen er ook alweer in een CV moeten. Dit hebben wij alvast voor je gedaan en jij hoeft het enkel in te vullen met je eigen gegevens. Je kunt de CV Template Word downloaden door hieronder te klikken, dus wacht niet langer en download de CV template! Het is gratis!

Wat hoort er nog meer bij een uitstekende sollicitatie?

We hebben je net verteld dat een goed-uitziende CV belangrijk is, maar daar hoort natuurlijk ook een sollicitatiebrief bij, om meer over jezelf te vertellen. Ook hier hebben wij een mooi template voor gemaakt, welke je kunt vinden door hier te klikken.

Fijne sollicitatie!